Nieuws archief van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Het Brinkevent 2017 op 26 november natuurlijk op de Brink in Sint Anthonis

Het Brinkevent, een SWO-evenement waarbij de leden de mogelijkheid hebben om hun bedrijf te promoten.

Lees meer
Wie wint de sport- en cultuurprijs ‘Ut Pèèrd’ van de gemeente Sint Anthonis 2016-2017?

Wie wint de sport- en cultuurprijs ‘Ut Pèèrd’ van de gemeente Sint Anthonis 2016-2017?

Lees meer
3e Ondernemerstour, thema-avond Arbeid en Arbeidskracht.

De avond met het thema “Arbeid en Arbeidskracht” wordt ondersteunt door een drietal interessante presentaties!

Lees meer
Op uitnodiging van de SWO togen we vrijdagavond 8 september naar Wanroij

Dat elektrisch rijden de toekomst heeft dat wist ik wel, maar ik was toch positief verrast dat zoveel verschillende volledig elektrische auto’s en motoren bij elkaar gebracht waren.

Lees meer
Electrische Motoren en Auto's op 8 september bij het EV event van de SWO

In navolging op onze thema-avond “Energieneutraal Sint Anthonis van 29 juni, is er een EV (elektrisch vervoer) evenement georganiseerd op vrijdag 8 september a.s. bij “Grand café ’t Raadhuis” te Wanroij.

Lees meer
ENERGIENEUTRAAL SINT ANTHONIS

Op donderdag 29 juni 2017 hebben SWO, gemeente Sint Anthonis en Happyland gezamenlijk een bijeenkomst voor ondernemers georganiseerd, met als thema Energieneutraal Sint Anthonis.

Lees meer
de Tourborrel SWO en de BitterBallenBorrel van beUnited voor een keer samen op bekend terrein!

Netwerken met ballen, op donderdag 18 mei aanstaande van 17:00 t/m 20:00 organiseren wij de Tourborrel van ondernemend Sint Anthonis gezamenlijk met de BitterBallenBorrel Venray van beUnited, deze wordt eenmalig in de gemeente Sint Anthonis gehouden bij Oele Tôn's Gasterij

Lees meer
Ondernemerstour, Het Museum voor Nostalgie en Techniek Langenboom april 2017

Dinsdag 11 april 2017. De 1e Ondernemerstour van de SWO. Om 18.00u zorgen vader (Wim) en zoon (Frans) van Schayik al op de parkeerplaats voor een persoonlijk onthaal. Moeder (Joke) van Schayik zorgt voor een lekker kopje koffie in de kantine (Alhoewel het woord kantine geen recht doet aan de ontvangstruimte met een heuse bar en ruimte om een gezelschap van ruim 100 personen te ontvangen).

Lees meer
Keukentafelgesprekken onderdeel van de Ondernemerstour.

Lees meer
Uitnodiging jaarvergadering SWO, 2016

Bij deze wil ik u vragen om maandag 07 maart aanstaande te reserveren voor de jaar/ledenvergadering SWO. De vergadering/presentatie LVC Net start om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur wordt u gastvrij ontvangen bij Vakantiepark De Bergen.

Lees meer
Verslag jaarvergadering SWO, 2017

Als nieuwe aanwinst binnen het SWO bestuur ben ik, Huub Nooijen, gevraagd verslag te doen van mijn indruk van de jaarvergadering. Hieraan wil ik dan ook graag invulling geven.

Lees meer
Speerpunten 2017: een update

Eind 2016 hebben we met elkaar 3 speerpunten op de kaart gezet om in het nieuwe jaar uit te gaan werken. Hoe staat het daar nu mee? De feestdagen zijn al lang weer voorbij en de administraties van 2016 zijn afgerond…. dus het is de hoogste tijd voor een update!

Lees meer
Nieuwjaarsreceptie

Reserveer 10 januari 2017 in uw agenda!

Lees meer
Verwarmend BrinkEvent en Koopzondag

We hebben genoten van een mooie dag vandaag!
De winkels hadden hun deuren voor één keer op zondag geopend en de Brink stond vol met lokale ondernemers. Her en der brandde een lekker vuurtje in een vuurkorf, maar we zagen vooral dat het "ondernemers-vuur" goed brandt in onze gemeente!

Lees meer
Geslaagde feestavond en uitreiking van “Ut Pèèrd” 17 nov.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en hebben genoten van mooie presentaties en fijne gesprekken met gepassioneerde genomineerden in de verzorgde locatie van het MFC Oelbroeck en in het gezelschap van veel geïnteresseerde bezoekers.

Lees meer
Schoolwerk voor Ondernemend Sint Anthonis

Verslag van de thema avond op 8 november 2016: in de oude school van Ledeacker hebben onze ondernemers actief mee gewerkt aan een plan voor 2017. Lian verzorgde een mooie presentatie als inleiding en daarna begon het schoolwerk!

Lees meer
Uitnodiging Thema-avond 8 nov "Ondernemend Sint Anthonis in beeld"

Samen gaan we aan de slag om de visie, missie en ambitie van de SWO handen en voeten te geven.
Zorg dat je erbij bent op 08 november 2016, want Ondernemend Sint Anthonis -> dat ben jij!!

Lees meer
Ondernemend Sint Anthonis in beeld

08 november2016: De visie, missie en ambitie van de Samenwerkende Ondernemers. Vastgestelde speerpunten moeten ingevuld worden, met als voornaamste doel: In beeld komen!

Lees meer
Feestavond Samenwerkende Ondernemers

'God in Westerbeek' met een mediterrane temperatuur, lekker eten/drinken en een goede sfeer.

Lees meer
Feestavond 14-09-2016

Feestavond SWO bij Café Dinges te Westerbeek. Vanaf 18:30 inloop, vanaf 19:00 programma zie agenda.

Lees meer
1e toegankelijkheidssticker in Oploo

Prettig winkelen voor iedereen. Twee leden van de commissie Bereikbaarheid, Toegankelijkheid, Bruikbaarheid en uitgankelijkheid (BTBu) van het platform hebben op afspraak Marc Ermens Fietsen bezocht en bekeken.

Lees meer
Hoe maak jij je klanten rijk?

Pedro Nijsen pakte de draad op bij de klant. Welke pijnpunten en verlangens vul je in bij je klant? Welke waarde voeg jij als ondernemer toe? Hij discussieerde met het publiek over diverse voorbeelden. Na de pauze gingen we in vier groepen aan de slag met het Value Proposition Canvas. Als case namen we de SWO. Welke waarde moet SWO toevoegen voor haar leden? Hoe maakt SWO haar leden rijk?

Lees meer
Communicatie en Waardecreatie 23-06-2016

We hebben Pedro Nijsen uitgenodigd om ons voor te lichten en ons aan het werk te zetten middels een workshop. In de Workshop Value Proposition Design gaan we aan de slag met het creëren van unieke klantwaarde. Deze techniek passen we in groepjes tijdens de workshop toe op de case van de SWO. En daarna kun je hem toepassen op je eigen bedrijf!
Meld je aan via info@ondernemendsintanthonis.nl

Lees meer
Verslag overleg Ondernemend Sint Anthonis met SAN

Tijdens het overleg wordt gesproken over samenwerkingsperikelen Land van Cuijk en Gemeente Sint Anthonis; ondernemersloket. Cittaslow komt opnieuw ter sprake (zie ook eerder artikel overleg met CDA), als ook detailhandelvisie en proactieve houding gemeente Sint Anthonis.

Lees meer
Verslag overleg Ondernemend Sint Anthonis met CDA

De leefbaarheid in dorpen en flexibel houden bestemmingen zijn punten die tijdens het overleg worden besproken, Cittaslow is een goed middel. Uitvoering detailhandelvisie komt ook aan bod, etc.

Lees meer
Thema-avond Communicatie en Waardecreatie 23-06-2016

Voor ondernemers bestaat natuurlijk maar 1 koning…..De Klant!
Jouw klanten zijn onmisbaar en houden je bedrijf draaiende, zo simpel is het. Hoe ga jij om met je klanten en hoe zorg jij nou dat ze weten wat jij te bieden hebt? Wat heb jij te bieden, weet je dat van jezelf en je bedrijf? Neem je weleens de tijd om daar goed naar te kijken?

Lees meer
Presenteer uw bedrijf op deze website!

De website Ondernemend Sint Anthonis is verder uitgebreid. Het Ondernemersplatform is gereed en ook de pagina van de Sint Anthonis Gift is klaar. Op deze pagina’s bieden wij u extra mogelijkheden om uw bedrijf in the picture te zetten.

Lees meer
Verslag Thema-avond Samenwerken - Verbinden

Verslag Thema-avond Dynamisch Regionaal Ondernemen d.d. 13 april jl. waarin u de volledige presentatie van Paul Smolders (Clok) kunt vinden. De avond wordt vervolgd om concrete acties te prioriteren richting actieteams.

Lees meer
Thema-avond Samenwerken - Verbinden

'Dynamiek in de winkelstraat', de heer Smolders van Clok heeft ervaring om centrumgebieden weer nieuw leven in te blazen. 'Samenwerken - Verbinden' is zijn credo. Gaat het ook werken in onze regio? O.l.v. Paul Egelmeers gaan we de discussie aan op 13 april a.s.. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Lees meer
Stichting Toerisme en Recreatie presenteert zich

Het nieuwe platform stichting Toerisme en Recreatie Gemeente Sint Anthonis is geboren. Ruim 20 ondernemers/organisaties zijn bereid zich in te zetten om de gemeente en haar toeristisch potentieel 'op de toeristische kaart te gaan zetten’.

Lees meer
Financieringspoort: Noord-oost Brabant laat toch geen kansen liggen?

Tot 30 juni kunnen ook ondernemers uit de regio Noordoost ondersteuning krijgen bij het maken van een eigen financieel plan. De ondernemers uit Noordoost lijken de regeling nog niet helemaal gevonden te hebben.

Lees meer
Cicero presenteert 'Helden van de woestijn'

Cicero Sint Anthonis organiseert op zaterdag 19 maart de laatste avond van het eerste succesvolle seizoen. Het belooft een topavond te worden met de ‘Helden van de woestijn’: Dakar-deelnemers David Wijnhoven, Koos van Tienen en Sjaak Martens.

Lees meer
Eerste glasvezelabonnementen afgesloten!

J&K Automatisering is gestart met het afsluiten van LVCNET glasvezel abonnementen en is daarom ook erg verheugd om te kunnen mededelen dat de eerste tientallen inschrijvingen al bij J&K Automatisering binnen zijn.

Lees meer
Bruisend Koningsfeest, voorbereiding in volle gang

St.Tunnis en ’t Leker vieren een bruisend Koningsfeestop de Brink.
Haal de oranje kleren en de rood-wit-blauwe slingers maar uit de kast!

Lees meer
Eerste nieuwsbrief een feit!

De SWO houdt u voortaan naast e-mails met kort nieuws ook op de hoogte met een nieuwsbrief met van alles wat er gebeurt binnen Ondernemend Sint Anthonis! U ontvangt de nieuwsbrief 5 á 6 keer per jaar in uw mailbox.

Lees meer
TARS en Bosch: een prima combi!

TARS Visuele Presentatie heeft meegewerkt aan de realisatie van de overzichtstentoonstelling Jheronimus Bosch!

Lees meer
Lokaal toeristisch-recreatief gemeente Sint Anthonis

Eind 2015 is een lokaal toeristisch-recreatief platform in de gemeente Sint Anthonis opgericht. Bijgaand tref je de uitnodiging aan voor de presentatie van de plannen.

Lees meer
Anton Loeffen inspirerend bij Cicero

Cicero Sint Anthonis presenteert op maandag 29 februari het inspirerende verhaal van Anton Loeffen, een zeer innovatieve IT-ondernemer op het gebied van Cloud diensten.

Lees meer
Startschot LVCNET campagne

Bij elk gemeentehuis in het Land van Cuijk gaf op zaterdag 20 februari een wethouder het startschot voor de LVCNET vraagbundelcampagne.

Lees meer
Jaarvergadering met presentatie LVC Net

Tijdens de jaarvergadering van SWO gaf Paul Kempen van LVC Net uitleg over Glasvezel en de mogelijkheden. Kijk verder voor de presentatie.

Lees meer