Eerste glasvezelabonnementen afgesloten!

J&K Automatisering is gestart met het afsluiten van LVCNET glasvezel abonnementen en is daarom ook erg verheugd om te kunnen mededelen dat de eerste tientallen inschrijvingen al bij J&K Automatisering binnen zijn. J&K is, als adviseur en tevens informatiepunt van LVCNET, actief betrokken bij de ontwikkeling voor het verkrijgen van een glasvezel breedband netwerk voor het gehele Land van Cuijk. Het glasvezelnetwerk zal niet alleen in de kernen, maar ook in de buitengebieden en bedrijventerreinen worden uitgerold.

Lees meer over de voordelen van glasvezel ten opzichte van koperen kabels en de glasvezelproviders in het Land van Cuijk in de publicatie coöperatie LVCNET. Deze informatie vindt u ook op de website van J&K. J&K Automatisering kan u informeren en adviseren over wat glasvezel voor u kan betekenen en welk pakket voor u interessant zou kunnen zijn, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Graag zouden wij dan ook met u in contact komen om samen met u de mogelijkheden door te nemen.    

 

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO