Financieringspoort: Noord-oost Brabant laat toch geen kansen liggen?

Tot 30 juni kunnen ook ondernemers uit de regio Noordoost ondersteuning krijgen bij het maken van een eigen financieel plan. De ondernemers uit Noordoost lijken de regeling nog niet helemaal gevonden te hebben. Daarom willen we een aantal mensen zoals jullie, met veel contacten in deze regio nogmaals informeren over de mogelijkheden met het verzoek om deze informatie zoveel mogelijk te verspreiden.

De helft van alle mkb’ers heeft moeite met het aantrekken van financiering en geeft aan niet te weten welke alternatieve financiers voor hen interessant zijn. Daarom wil de provincie Noord-Brabant helpen.  Ondernemers kunnen hun individuele  financieringsvraag bespreken met een deskundige van de Kamer van Koophandel. Als het nodig en zinvol is kunnen zij ook nog een financiële specialist inhuren voor het maken van een financieel plan, de kosten hiervan worden voor de helft vergoed tot een maximum van €2500,-. 14 ondernemers uit Noordoost hebben al een voucher ontvangen, in heel Brabant waren dat er 71 waarvan het overgrote deel uit de Brainport regio. De regeling staat nog open tot 30 juni.  Graag willen wij bereiken dat de regeling bij meer ondernemers in Noordoost Brabant bekend wordt. Graag dus jullie hulp. We hebben een toolkit samengesteld waaruit jullie kunnen putten wanneer jullie de regeling via eigen kanalen bekend willen maken.  

Wij willen graag dat eind juni minstens 25 ondernemers uit de regio Noordoost van deze kans gebruik hebben gemaakt. Hiermee maken we investeringen en werkgelegenheid los in de regio van naar schatting €9 mln. en ongeveer 150 banen.  

Bij vragen, suggesties en opmerkingen kunnen jullie contact opnemen met Marjolein Smit, projectleider Financieringspoort (+31 650 819 259, marjolein.smit@kvk.nl)

Inhoud toolkit: 

Groeten en vast bedankt! 

Anke Meuffels

 

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO