Cicero presenteert 'Helden van de woestijn'

Cicero Sint Anthonis organiseert op zaterdag 19 maart de laatste avond van het eerste succesvolle seizoen. Het belooft een topavond te worden met de ‘Helden van de woestijn’: Dakar-deelnemers David Wijnhoven, Koos van Tienen en Sjaak Martens. 

David Wijnhoven, Koos van Tienen en Sjaak Martens beleefden de eerste twee weken van januari in Zuid-Amerika een fantastisch en indrukwekkend avontuur tijdens de zwaarste rally ter wereld: Le Dakar. Op zaterdag 19 maart vertellen ze bij Cicero hun boeiende verhaal over hun belevenissen in de woestijn. 

Koos van Tienen uit Sint Anthonis en Sjaak Martens uit Winssen zijn inmiddels ervaren Dakar-deelnemers die al meerdere malen aan de beroemde rally hebben deelgenomen. Martens als motorcoureur en Koos van Tienen als servicemonteur van het MAN VEKA-team in het vrachtwagenklassement. Motorcoureur David Wijnhoven – geboren en getogen in Sint Anthonis – debuteerde dit jaar bij Dakar 2016. Van de debutanten dit jaar haalde slechts een derde de finish. Wijnhoven was één van hen.  

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit naar de indrukwekkende verhalen van de drie Dakar-deelnemers te komen luisteren. De avond vindt plaats in MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, dankzij de ondersteuning van diverse sponsoren. Na afloop van het verhaal wordt de avond met een gezellige borrel voortgezet bij Oele Ton’s Gasterij. 

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen! 

Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Like Cicero op Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis

Met vriendelijke groeten,
Cicero

 

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO