Bruisend Koningsfeest, voorbereiding in volle gang

SINT ANTHONIS - Het Oranjecomité organiseert al jaren spelletjes voor de jeugd op Koninginnedag. Van 2011 t/m 2013 zorgde de vereniging ‘het Metworstpeerd’ voor een heerlijk feestje, maar verder bleef het relatief stil.

Daar gaat nu verandering in komen, de inwoners van Sint Tunnis en ‘t Leker houden namelijk wel van een goed feestje! Na een oproep van Paul Sommers en overleg met het Oranjecomité zijn inmiddels een groep van ruim 20 vrijwilligers én de gezamenlijke horeca druk in de weer. Zij zorgen ervoor dat, aansluitend aan de vertrouwde fietstocht van het Oranjecomité en de receptie voor de gedecoreerden in het gemeentehuis, iedereen uit de omgeving kan gaan genieten van een bruisend dagvullend Koningsfeest voor de hele familie op 27 april.

Om 11.00 uur begint de fietstocht en vanaf 12.30 uur bent u welkom voor gratis koffie met vlaai, met een muzikale omlijsting van o.a. de Traonentrekkers en het nieuwe Brinkorkest. Daarna schroeven we het tempo een beetje op met de beats van een lokale DJ en lokale band. Vanaf 16.00 tot ongeveer 20.00 uur zet de regionaal bekende band Tilt de Brink op z’n kop!  

Specifiek voor de jeugd die te oud is voor de spelletjes (10-15 jr) zorgen we voor een apart programma met een aantal spectaculaire buitenactiviteiten.

De organisatie van dit koningsfeest wordt al financieel ondersteund door o.a. de gemeente Sint Anthonis, de dorpsraden van St Tunnis en ’t Leker en diverse lokale ondernemers en particulieren. 

We kunnen echter nog sponsors gebruiken om er een stralende dag van te maken ! Draagt u dit initiatief ook een warm hart toe neem dan contact op met Dick van Goch dvg1966@hotmail.com.

Met vriendelijke groeten,
PR-commissie Koningsfeest

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO