Thema-avond Samenwerken - Verbinden

“Hoe kunt u als regionale ondernemer de lokale consumenten aan uw bedrijf binden? In onze lokale samenleving hebben we elkaar nodig. We willen samenwerken en verbinden, maar hoe doen we dat en is dit ook dè oplossing die leidt naar een gezonde lokale economie?” Daar gaan we op onze volgende thema-avond voor Ondernemend Sint Anthonis dieper op in.

Hierbij nodigen wij dan ook iedereen, en in het bijzonder alle ondernemers van onze mooie gemeente, uit voor deze thema-avond op 13 april aanstaande vanaf 19:30 uur bij De Heksenboom, Bosweg 40 te Sint Anthonis. De avond wordt ingeleid door de heer Smolders van Clok. Het motto van Clok is “samen bouwen aan een sterke, vitale en duurzame lokale economie”.

Dhr. Smolders weet wat ondernemers beweegt en kent de huidige problematiek. Hij heeft o.a. in Vlaardingen een verouderde winkelstraat weer nieuwe dynamiek gegeven met de samenwerking van alle winkeliers/eigenaren. Na de inleiding gaan we de interactie met elkaar aan en komt uzelf aan het woord. Zorg dus dat u aanwezig bent en laat horen wat uw mening is, wat uw ideeën zijn en waar u mogelijkheden ziet!

Agenda:

 U kunt zichzelf aan-/afmelden via  info@ondernemendsintanthonis.nl

Met vriendelijke groet,
Samenwerkende Ondernemers Gemeente Sint Anthonis

Dini van den Bungelaar
Secretariaat

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO