Presenteer uw bedrijf op deze website!

De website Ondernemend Sint Anthonis is verder uitgebreid. Het Ondernemersplatform is gereed en ook de pagina van de Sint Anthonis Gift is klaar. Op deze pagina’s bieden wij u extra mogelijkheden om uw bedrijf in the picture te zetten.

Bedrijf presenteren
Elk lid van de SWO heeft een vermelding op het Ondernemersplatform. In deze vermelding vind je je logo en standaard contactgegevens. (Check a.u.b. of je logo en gegevens goed zijn weergegeven!).

Nu is er bovendien de mogelijkheid om deze vermelding uit te breiden en er een Promotiepagina van te maken. Hiermee kun je je onderneming uitgebreid presenteren met tekst en beeld. Breng de kracht en unieke punten van je bedrijf naar voren!

Product promoten
Daarnaast is er de mogelijkheid om een speciaal product of dienst onder de aandacht brengen. Op de pagina van de Sint Anthonis Gift kun je namelijk aangeven waaraan mensen hun Sint Anthonis Gift bij jou kunnen besteden.

Vindbaarheid
Er worden op jouw promotiepagina links aangebracht naar je eigen website. Voor het beste resultaat maak je ook een link vanaf je eigen website naar jouw pagina op de SWO website. Hierdoor verbetert de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines.

Werkwijze
Neem contact op met Studio Merk Op en laat horen je wensen. Lever je content (tekst, beeld) aan. Studio Merk Op helpt naar wens om de sterke kanten van je bedrijf en/of product eruit te laten springen met tekst en beeld.

Kosten
Aanmaken Promotiepagina:  50,- 
(blijft zonder wijziging 2 jaar geldig)

Aanmaken Sint Anthonis Gift: 50,- 
(blijft zonder wijziging 2 jaar geldig)
Beide aanmaken in 1 keer: 75,-

Sint Anthonis Gift wijzigen met een ander product of actie: 35,-
Promotie pagina verlengen met 2 jaar: 35,-
Sint Anthonis Gift verlengen met 2 jaar: 35,-
Beide wijzigen in 1 keer: 50,-
(alle kosten ex.BTW)

Contact
studio@merkop.nl

160425-promotiepagina-2

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO