Thema-avond Communicatie en Waardecreatie 23-06-2016

 

Thema-avond COMMUNICATIE en WAARDECREATIE op donderdag 23 juni aanstaande vanaf 19:00 uur bij ’t Raadhuis te Wanroij

We hebben eind april een geweldige Koningsdag gehad in de gemeente Sint Anthonis, deze dag is o.a. georganiseerd door verschillende lokale ondernemers. Maar voor ondernemers bestaat natuurlijk maar 1 koning…..         De Klant!

 Jouw klanten zijn onmisbaar en houden jouw bedrijf draaiende, zo simpel is het. Hoe ga jij om met je klanten en hoe zorg jij nou dat ze weten wat jij te bieden hebt?

Wacht…verliezen we nu niet iets uit het oog? De klant is misschien wel koning, maar jijzelf bent de keizer! Zonder jou geen bedrijf.

Wat heb jij te bieden, weet je dat van jezelf en je bedrijf? Neem je weleens de tijd om daar goed naar te kijken?

Waarom moeten we eigenlijk zaken met jou doen? 

Lever jij topkwaliteit, ben je servicegericht en geef jij altijd een passend advies? 

 Mooi!!!   

 Dat doet jouw buurman ook, en zijn buurvrouw ook…..   Waarmee maak jij ECHT het verschil?

 Al eens van de winnende waardepropositie/ waardecreatie gehoord?  

We hebben Pedro Nijssen uitgenodigd om ons voor te lichten en ons aan de gang te zetten middels een workshop. In de Workshop Value Proposition Design gaan we aan de slag met het creëren van unieke klantwaarde. Deze techniek pas je tijdens de workshop toe op je eigen bedrijf. Alle aanwezigen gaan hierdoor naar huis met een persoonlijke winnende waardepropositie.  

Op deze thema-avond hebben we het dus niet alleen over communicatie. Ja, communicatie is belangrijk en we verzorgen ook een inleiding over diverse communicatiemiddelen. Over hoe we deze bij de SWO inzetten en wat hiervan de meerwaarde is voor jouw bedrijf. 

Maar het belangrijkste is om eerst op jezelf te focussen en jouw winnende waardepropositie in de hand te hebben. Precies weten waarmee jij als ondernemer je klant rijk maakt. Dat maakt communiceren namelijk zo eenvoudig, je weet daarna precies de goede woorden te verzinnen om de juiste klanten wakker te maken.

Misschien heb je al een waardepropositie, maar merk je tijdens de workshop dat hij veranderd is. Of weet je hem nog iets verder aan te scherpen. Dat is dan weer een mooi moment om over te communiceren! 

“Pedro Nijsen is oprichter en eigenaar van NewDeas. Zijn passie voor nieuwe waardecreatie is ontstaan tijdens de uitvoering van het project MKB Versneller voor de Kamer van Koophandel. Hij merkte dat veel ondernemers goede producten en diensten ontwikkelen maar veel moeite hebben om deze succesvol in de markt te zetten. Het persoonlijke doel van Pedro is dan ook om organisaties, van klein tot groot, nieuwe waarde(n) voor hun klanten te laten creëren.” 

Graag nodig ik u uit voor de thema-avond COMMUNICATIE en WAARDECREATIE op 23 juni aanstaande vanaf 19:00 uur. Locatie: ’t Raadhuis te Wanroij

Agenda:

Graag uw aan-/afmelding via  info@ondernemendsintanthonis.nl

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO