Communicatie en Waardecreatie 23-06-2016

Herinnering thema-avond  COMMUNICATIE en WAARDECREATIE
donderdagavond 23 juni   ’t Raadhuis te Wanroij

 Waarom doen klanten zaken met jou?

Lever jij topkwaliteit, ben je servicegericht en geef jij altijd een passend advies?

Mooi!!!   Dat doet jouw buurman ook, en zijn buurvrouw ook….
Waarmee maak jij ECHT het verschil?

 Al eens van de winnende waardepropositie/ waardecreatie gehoord? 

We hebben Pedro Nijsen uitgenodigd om ons voor te lichten en ons aan de gang te zetten middels een workshop. In de Workshop Value Proposition Design gaan we aan de slag met het creëren van unieke klantwaarde. Deze techniek passen we in groepjes tijdens de workshop toe op de case van de SWO. En daarna kun je hem toepassen op je eigen bedrijf! 

Op deze thema-avond hebben we het dus niet alleen over communicatie. Ja, communicatie is belangrijk en we verzorgen ook een inleiding over de do’s en de don’ts. Daarnaast geven we nog een stukje informatie over hoe we verschillende communicatiemiddelen bij de SWO inzetten en wat hiervan de meerwaarde is voor jouw bedrijf.

Maar de focus ligt vanavond op de waardecreatie. Precies weten waarmee jij als ondernemer je klant rijk maakt. Dat maakt communiceren namelijk zo eenvoudig, je weet daarna precies de goede woorden te verzinnen om de juiste klanten wakker te maken. Misschien heb je al een waardepropositie, maar merk je tijdens de workshop dat hij nog scherper kan. Dat is dan weer een mooi moment om na deze thema-avond over te communiceren!

 

“Pedro Nijsen is oprichter en eigenaar van NewDeas. Zijn passie voor nieuwe waardecreatie is ontstaan tijdens de uitvoering van het project MKB Versneller voor de Kamer van Koophandel. Hij merkte dat veel ondernemers goede producten en diensten ontwikkelen maar veel moeite hebben om deze succesvol in de markt te zetten. Het persoonlijke doel van Pedro is dan ook om organisaties, van klein tot groot, nieuwe waarde(n) voor hun klanten te laten creëren.”

 

 

 

Programma:
19.00 Inloop
19.15 Inleiding over communicatie do’s en don’ts
19.30 Presentatie Pedro Nijsen over waardecreatie
20.15 Pauze
20.30 Workshop Value Proposition Design

Leden SWO:    gratis toegang           
Niet-leden: entree € 15,- 

Wij laten graag niet-leden ook profiteren van interessante lezingen en workshops.

Kom dus gerust! En voor alle leden geldt: neem eens iemand uit je netwerk mee die geïnteresseerd kan zijn! Samen werken we aan een krachtiger Sint Anthonis.

meld je aan via info@ondernemendsintanthonis.nl

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO