Hoe maak jij je klanten rijk?

Het was een interessante, gezellige en productieve thema-avond op 23 juni in 't Raadhuis in Wanroij. Ons promoteam en Pedro Nijsen verzorgden een interessante invulling.

Op de agenda stond een korte inleiding over communicatiemiddelen. Marijke van Gend en Lian Groot waren duidelijk. Goede communicatiemiddelen zijn belangrijk, maar het begint ergens anders. Marijke liet zien wat 'persoonlijk' betekent in communicatie. Ze liet het publiek telkens kiezen uit 2 voorbeelden. Lian Groot vond dat communicatie begint bij kijken wat merkwaardig is aan jouw onderneming. Als je dat weet gebruik je die kracht in je communicatie. Originele marktbewerking komt dan vaak vanzelf en je geeft je ambassadeurs een verhaal.  

Pedro Nijsen pakte de draad op bij de klant. Welke pijnpunten en verlangens vul je in bij je klant? Welke waarde voeg jij als ondernemer toe? Hij discussieerde met het publiek over diverse voorbeelden. Na de pauze gingen we in vier groepen aan de slag met het Value Proposition Canvas. Als case namen we de SWO. Welke waarde moet SWO toevoegen voor haar leden? Hoe maakt SWO haar leden rijk?

De workshop leverde een hoop nieuwe ideeën. Uitkomsten van vorige thema-avond en deze worden gebundeld voor een kernvisie voor Ondernemend Sint Anthonis.

Het was een interessante avond!160623-workshop

 

 

 

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO