Feestavond Samenwerkende Ondernemers

Een goed en relaxed gevoel voor alle aanwezige ondernemers.

Vanaf 18:30 worden we gastvrij ontvangen in de fantastische tuin van Café Dinges te Westerbeek. Vanaf +/- 19:00 uur staat de soep klaar en onderwijl neemt Willie Geurts het woord om alle aanwezigen welkom te heten en geeft een korte weergave van de actuele zaken. Ook de organisatie van De Open Dag en het BrinkEvent op 27 november aanstaande nemen deze kans waar en nodigen alle aanwezigen nogmaals uit om deel te nemen, zij geven aan deze avond volledig ter beschikking te zijn voor eventuele vragen.
Hierna is het de beurt aan Jasper en Martijn van Rongen Aktief. Zij geven uitleg mbt het kruis- en handboogschieten. Iedereen neemt enthousiast deel hieraan. Sommige SWO-leden schieten een heel end in de goeie richting! Ook zorgt de mix, die Wilfred heeft verzorgd door willekeurig mensen een nummer te geven waardoor ze andere teamgenoten cq gesprekspartners krijgen, ervoor dat er een gezellige ongedwongen sfeer hangt.
De barbecues zijn ondertussen warm en liggen al snel vol met heerlijk vlees. Ook zijn er diverse salades & sauzen klaargemaakt door Marie-José en Berry.  We voelen onszelf 'god in Westerbeek' met de mediterrane temperatuur en het heerlijke eten en drinken in de prachtige ambiance van Café Dinges. Wij willen Marie-José en Berry ontzettend bedanken voor de goede zorgen.

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO