Ondernemend Sint Anthonis in beeld

Thema-avond 8 november (ipv 18 okt en 24 nov)

“Ondernemend Sint Anthonis in beeld”

Vanuit de basis vooruit kijken

De thema-avonden van dinsdag 18 oktober en donderdag 24 november voegen we samen tot 1 extra mooie avond. Op dinsdag 8 november gaan we samen aan de slag met een Visieplan voor de komende jaren.

Aan de basis hiervan liggen de afgelopen twee thema-avonden waarin we productief en vrij hebben gebrainstormd met alle actieve leden. Een groep van Ondernemende Pioniers is hier verder mee aan de slag geweest. Vanuit deze basis willen we weer samen met onze leden vooruit kijken: de visie, missie en ambitie van de SWO handen en voeten geven!

Vorm aan geven, bewijzen

De basis die er ligt geeft ons een sterk fundament. Maar… is het boeiend genoeg om het verschil te maken? Geeft dat de ondernemende spirit die je ook ín je eigen bedrijf wilt voelen? Wij hebben al wat voorwerk gedaan en een aantal pijlers gecreëerd die volgens ons de dynamiek gaan bieden om het verschil te maken als Ondernemend Sint Anthonis.

Jaarlijks willen we met speerpunten invulling geven aan de dynamische pijlers van Ondernemend Sint Anthonis, met als voornaamste doel: in beeld komen! Voor 2017 zijn de eerste 3 speerpunten geformuleerd. Tijdens de komende Thema-avond op dinsdag 8 november willen we deze samen verder concretiseren. 

De uitnodiging voor 8 november met het programma, locatie en tijdstip volgt. Houd je mailbox in de gaten! Naast deze thema-avond staan op donderdagavond 17 november “Ut Pèèrd” en op zondag 27 november het BrinkEvent op de agenda van Ondernemend Sint Anthonis.  

Dynamische groet, 

Promoteam en Activiteitencommissie
Samenwerkende Ondernemers Gemeente Sint Anthonis

 

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO