Schoolwerk voor Ondernemend Sint Anthonis

Afgelopen dinsdagavond hebben de Ondernemers uit Sint Anthonis verder gewerkt aan een concreet plan voor 2017. De opgedane ideeën, visies en standpunten uit de voorgaande thema-avonden waren door het bestuur en enkele pioniers al omgezet naar 3 pijlers met bijbehorende speerpunten. Nadat Gerard de avond op dinsdag in de oude school van Ledeacker opende, legde Lian aan de hand van duidelijke graphics deze speerpunten en de weg ernaartoe uit. Bekijk de hele presentatie hier.
Vervolgens zijn we in 3 groepen de 3 speerpunten verder handen en voeten gaan geven. Elke groep leverde na afloop een aantal vrijwilligers, zij gaan zich in een werkgroep verenigen en zullen op de nieuwsjaarsborrel de verdere uitwerking van hun speerpunt/project presenteren. 
Het eerste project is de "Ondernemers Tour", deze tour gaat ons het komende jaar verrijken met kennis, informatie en inspiratie door en voor onze collega-ondernemers uit de gemeente. "Ondernemers Pop-up" gaat op innovatieve wijze voor een nieuwe invulling van leegstaande panden zorgen. En om elkaar nog meer inspireren wordt er gedacht aan een "Ondernemers Hub". Met deze 3 projecten gaan we begin 2017 een nog dynamischer en inspirerender ondernemend jaar in. Voor de meesten onder ons was het lang geleden dat we zo hard gewerkt hadden in een school, dus de borrel na afloop was welverdiend!

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO