Geslaagde feestavond en uitreiking van “Ut Pèèrd” 17 nov.

 

 

De winnaar van de gemeentelijke sport- en cultuurprijs “Ut Pèèrd” 2016 is Cor Verberk uit Oploo. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in MFA Oelbroeck is gisteravond de winnaar door de juryvoorzitter Harry van Raaij bekendgemaakt en uitgereikt. Naast de wisseltrofee kreeg Cor Verberk waardebonnen ter waarde van € 500,  te besteden bij lokale ondernemers. De jury besloot de 1e prijs aan Cor toe te kennen op grond van het totale oeuvre aan boeken over de geschiedenis van onder andere Oploo en omgeving. De vele jaren van diepgravend onderzoek voor zijn boeken bewijzen de enorme toewijding van Cor voor de geschiedenis en de mensen uit deze streek. Hij was zelf erg verheugd en toen hij de wisseltrofee in ontvangst nam zei hij: "Ik geef Ut Pèèrd met heel veel genoegen een jaar een plek in mijn huis en daarna krijgt het voor altijd een plek in mijn hart".

De 2e prijs werd toegekend aan Robin Fick, Europees Kampioen Freetech 50 cc motorsport. David Wijnhoven als deelnemer op zijn racemotor aan de woestijnrally Dakar kreeg de 3e prijs uitgereikt. Ook voor deze winnaars waren er Sint Anthonis giftcheques (voorheen bekend als SWO bonnen). Robin en David waren beiden ook vereerd op het podium te staan en genoten van de extra aandacht die hun prestaties door de nominatie voor “Ut Pèèrd" kregen.

Er is dit jaar weer veel werk gestopt in het organiseren van deze avond en wij zijn blij dat alles tot in de puntjes was geregeld. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. We hebben genoten van mooie presentaties en fijne gesprekken met gepassioneerde genomineerden in de verzorgde locatie van het MFC Oelbroeck en in het gezelschap van veel geïnteresseerde bezoekers.

Deze avond biedt weer een mooi perspectief voor de komende jaren van "Ut Pèèrd". Jaren waar jury-voorzitter Harry van Raaij en afgevaardigde van de gemeente Diny van Vliet helaas geen deel meer van uit zullen maken. Zij namen gisteravond afscheid. Er was gister echter ook nieuw elan in de vorm van presentator Anton Kocken. Zijn inzet is erg gewaardeerd en krijgt als het aan ons ligt een mooi vervolg.


 

 

 

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO