Verwarmend BrinkEvent en Koopzondag

We hebben genoten vandaag van een mooie dag! In de winkels in Sint Anthonis die vandaag hun deuren voor één keer op zondag geopend hadden werden we verwend met lekkere hapjes en drankjes, speciale kortingen, gehele nieuwe inrichtingen, complete kerst- en autoshows. De Brink stond vol met mooie kraampjes van lokale ondernemers; we hebben ballonnen gekregen, stoofvlees geproefd, genipt aan kersenlikeur, genoten van sfeervolle muziek, lekkere Indonesische soep gegeten en gezien hoe meerval werd gerookt. In de bouwhoek kregen we advies over pelletkachels, tuininrichting, zonnepanelen, installatietechniek en stucadoorwerk.  We hebben ons ingeschreven voor Kwizzut, het bedstuk van Van Goch bewonderd, een goaltje gescoord met DSV, de brandweer en EHBO in actie gezien en nog veel meer!
Her en der brandde een lekker vuurtje in een vuurkorf maar wat vooral duidelijk was vandaag is dat het "ondernemers-vuur" goed brandt in onze gemeente! 
Dank aan de organisatie, alle participanten en alle bezoekers!

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO