Speerpunten 2017: een update

 

Verrijken: Ondernemerstour
Er was en is veel animo om de “traditionele” thema-avonden van de SWO om te gaan vormen in een Ondernemerstour. De groep enthousiaste vrijwilligers die zich op 8 november op hebben gegeven, hebben begin deze maand bij elkaar gezeten en het enthousiasme is nog steeds hoog. Samen hebben zij eigenlijk al een eerste keukentafel-gesprek van de Ondernemerstour gevoerd. Maar wij willen daar ook van meegenieten natuurlijk! Dat komt goed: voor het komende jaar zijn al 3 Ondernemerstour-avonden gepland. Zet dinsdagavond 11 april, donderdagavond 15 juni en woensdagavond 18 oktober maar vast in uw agenda.
Op de jaarvergadering zal de Ondernemerstour eveneens op de agenda staan.

 

De Tour-groep bestaat uit Mari Jordans JK automatisering, Piet Bruisten Factor-plus, Janneke Verhoeven Regiobank/Assurantiekantoor Verheijen en Mark Emonds Oijen Bouw, mogelijk aangevuld door een of meerdere leden van het bestuur. Deze groep gaat een mooie invulling in elkaar zetten. Heeft u nog ideeën, input of wil u zich aansluiten bij deze groep, neem dan even contact op met Mari Jordans (Mari@JK-ict.nl).

Innoveren: Ondernemers Pop-Up
Hoe kunnen we de leegstaande panden in de gemeenten opvullen? Wat als er ineens een mobiele Pop-Up opduikt in het straatbeeld? Is er animo voor tijdelijke showrooms? Dit zijn allemaal vragen waar de Pop-Up-groep zich over gaat buigen. Onder leiding van Wilfred Olijhoek De Wingerd, gaan Rob Hesselmans De Tuinmeesters, Eugène Linders Combi Sierbestrating, Tiny Hendriks Koffiehuus Ons Moe, Paul Sommers Sommers Installatietechniek en Ronald Korsten Fysiotherapie hiervoor innoverende ideeën uit hun hoge hoeden toveren! Wordt vervolgd dus! Hebt u ook een innoverend brein en wilt u zich bij deze Pop-Uppers aansluiten? Neem contact op met Wilfred Olijhoek (w.olijhoek@ziggo.nl).


Inspireren: OndernemersHub

Is er in onze gemeente behoefte aan een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten? Waar we elkaar kunnen inspireren? Tijdens de avond in november kwam hier geen eenduidig antwoord op. Eén van de heersende meningen was dat we elkaar al op de Ondernemerstour gaan ontmoeten en daarmee elkaar inspireren. Daarnaast zijn er initiatieven gaande in Ledeacker (in de oude school) waar we wellicht bij kunnen aansluiten. Verder heeft Oele Ton’s in samenwerking met BNI Bordeaux ook een succesvol ondernemersontbijt georganiseerd op 20 december.
Op dit moment steken we onze energie eerst in de bovenstaande speerpunten en houden we een vinger aan de pols in Ledeacker.

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO