Anton Loeffen inspirerend bij Cicero

 Cicero Sint Anthonis presenteert op maandag 29 februari het inspirerende verhaal van Anton Loeffen, een zeer innovatieve IT-ondernemer op het gebied van Cloud diensten. 

Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid komt er technologie die onze eigen menselijke intelligentie gaat overtreffen. Ontwikkelingen die elke industrie en elke beroepsgroep gaan raken, van productiemedewerker tot arts, accountant of advocaat.Maar wat is kunstmatige intelligentie? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van kunstmatige intelligentie en robots? Wat betekent dit concreet voor uw eigen werk en uw woonomgeving? Worden we de slaven van onze technologie of worden we übermenschen?   Anton Loeffen laat het Cicero-publiek zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn, probeert ze te duiden en schetst een toekomstbeeld. Loeffen is oprichter en directeur van Eshgro Cloud Services, marktleider op het gebied van Cloud Services Brokerage voor legacy applicaties.

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 29 februari naar het boeiende verhaal van Anton Loeffen te komen luisteren. De avond vindt plaats in MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis, dankzij de ondersteuning van diverse sponsoren. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal en verbreed je referentiekader. Daarna kan er onder het genot van een drankje uiteraard gezellig worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!

Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Like Cicero op Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.

Graag tot ziens op maandag 29 februari!

Met vriendelijke groeten,

Cicero

 

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO