Startschot LVCNET campagne

Bij elk gemeentehuis in het Land van Cuijk gaf op zaterdag 20 februari een wethouder het startschot voor de LVCNET vraagbundelcampagne. Op enkele plekken in het Land van Cuijk ligt op initiatief van een paar bedrijven al glasvezel. Het zal bij die schaarse, kleine gebieden blijven als we in het Land van Cuijk niet samen kiezen voor glasvezel.
Deze regio is met haar verschillende kernen niet interessant voor commerciële partijen om een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk aan te leggen. Daarom is door inwoners van het Land van Cuijk LVCNET opgericht. Een coöperatie zonder winstoogmerk met als missie het realiseren van toekomstbestendig glasvezelnetwerk voor alle inwoners en bedrijven in deze regio, met zo laag mogelijke tarieven voor de gebruikers.

De SWO steunt LVCNET, we maken ons samen hard voor een glasvezelnetwerk in zowel de kernen, het buitengebied als op bedrijventerreinen!

Meer nieuws van SWO

Nominatie voor SWO Samenwerkende ondernemers gemeente Sint Anthonis

Lees meer
Gezond Ondernemen, SWO 5 juni 2018!

Het belang van gezond bewegen, ademen en eten; voor jezelf en je werknemers

Lees meer
De beste wensen voor een succesvol en gezond 2018!!

Voor de Leden van de SWO organiseert ondernemend Sint Anthonis de nieuwsjaar receptie 2018, op 11 januari bij "T Stamhuus" te Sint Anthonis. Aanvang 20:00

Lees meer
Naar het archief van SWO