JK EV solutions

website social media
Oploo
Dienstverlening
JK EV solutions
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG Oploo
(088) 77 30 180
info@JK-EVsolutions.nl
Oploo – Beuningen

JK EV solutions uw EV oplaad kennis!
Leverancier van een compleet aanbod van EV laadoplossingen voor thuis, op het werk en openbaar laden van accu’s in elektrische en hybride plug-in auto’s. Met advies, digitale schouwing en installatie op maat begeleiden en ontzorgen wij de klant. JK EV solutions denkt in oplossingen, waarbij wij de bijbehorende producten, diensten en services leveren. 

banner-jk-ev-solutionsOplaadstations en laadpunten 
Wij leveren een kwalitatief breed assortiment aan oplaadstations en laadpunten. Voor op de zaak of thuis, met een vaste kabel of met socket uitvoering, een slimme lader met RFID paslezer of juist praktisch plug & charge, met of zonder laadstroom verrekening, een maatwerk uitvoering of een standaardproduct. Voor iedere elektrische of hybride plug-in auto en voor iedere situatie kunnen wij een gewenste totaaloplossing op maat bieden.

Mobiele laders en laadkabels 
Of u nu een laadoplossing voor aan een stopcontact, op de camping, bij publieke laadpalen of een laadpas wenst, wij bieden verschillende mogelijkheden om uw auto ook onderweg en op vakantie in binnen- en buitenland te kunnen laden.

Advies en installatie op maat 
Gezamenlijk met onze leveranciers zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de EV markt. Doordat niet ieders wensen en ieders (parkeer)situatie hetzelfde is, nemen wij graag met u de gewenste laadoplossing door en geven wij advies op maat. Ook kunnen wij de gehele installatie, inclusief eventuele aanpassingen in de meterkast en bekabeling, voor u uitvoeren door ons netwerk van verschillende erkende partners en installateurs verspreid door het gehele land.

Contacteer direct één van de enthousiaste medewerkers van het JK team:
Algemeen (088) 77 30 180
Verkoop (088) 77 30 181
Support (088) 77 30 182

Of breng gerust eens een bezoek aan onze webwinkel!