JK healthcare

website
Oploo
Dienstverlening
JK healthcare
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG Oploo
(088) 77 30 190
info@JK-healthcare.nl
Oploo - Beuningen

JK healthcare uw BabyCam kennis!
Speciaal ten behoeve van de zorg ontwikkelt JK healthcare oplossingen die het verblijf in een zorginstelling voor de patiënten, de verpleging en voor bezoekers veraangenamen. Met advies en support op maat en het continue verder ontwikkelen van de (maatwerk) oplossingen begeleiden en ontzorgen wij de klant. JK healthcare denkt in oplossingen, waarbij wij de bijbehorende producten, diensten en services leveren.

banner-jk-healthcareBabyCam oplossing
De BabyCam oplossing is ontwikkeld voor de afdeling Neonatologie binnen ziekenhuizen. Door middel van camera’s op de afdeling en een webportal op maat (in huisstijl van het ziekenhuis of de kinderafdeling) is het mogelijk om 24/7 live beelden van het kindje te bieden aan zowel de verpleegafdeling als voor ouders, verzorgers en familieleden. De webportal is op een PC, laptop en iedere mobile device met internet verbinding te benaderen. Deze oplossing is een prettige aanvulling op de momenten dat de ouders niet bij hun kindje kunnen zijn.

Zusterpost / Narrowcasting 
Ook voor de verpleegafdeling is de BabyCam oplossing een prettige aanvulling. De zusterpost oplossing geeft een mozaïekbeeld van alle camerabeelden in één oogopslag op een narrowcasting scherm of monitor weer. Dit biedt de afdeling ook extra monitoring en een extra hulpmiddel om de kindjes in de gaten te houden. Ook kunnen deze narrowcasting schermen voor andere doeleinden ingezet worden, bijvoorbeeld om planning en andere data in beeld te brengen.

Flex Arm 
Naast plafond camera’s is het door middel van de speciaal op maat gemaakte Flex Arm ook mogelijk om mobiele camera’s te hanteren. Om een zo optimaal mogelijk beeld van het kindje te bieden en ook flexibiliteit in de opstelling van een bedje/couveuse te behouden kan een camera aan de Flex Arm worden gemonteerd. Dit biedt als voordeel dat camera’s verplaatst kunnen worden en dus ook de couveuses en bedjes verplaatst kunnen worden. Ook bij een afgedekte couveuse blijft beeld van het kindje beschikbaar en daarnaast komt de verpleging zelf niet in beeld als handelingen worden uitgevoerd.

Noodschakeling
Om bij calamiteiten het beeld snel uit te kunnen schakelen is een geheel eigen ontwikkelde PoE schakelbox ontworpen. Ook in de portal en via een voedingsschakelaar is het zeer eenvoudig om het beeld snel uit te kunnen zetten op momenten dat dit gewenst is.

Contacteer direct één van de enthousiaste medewerkers van het JK team:
Algemeen (088) 77 30 190   |   Verkoop (088) 77 30 191   |   Support (088) 77 30 192

Of breng gerust eens een bezoek aan onze website!